Kärlekstänk utan alkohol please

Ofta händer det att relationer drabbas av för mycket alkoholhalter, eftersom att det är av en positiv tanke att fira ens liv tillsammans. Men det går ju att hylla den ÄKTA KÄRLEKEN, istället för att framkalla den på bara kemikalier? För annars är det inte äkta eller?
 Det finns mycket annat att göra tillsammans på jorden. Naket samlag bara för alkohol? Nejtack.. Kan inte naket samlag typ förvandlas till att älska med varandra istället i en seriös relation NYKTER. Jag tror att det hettar till kärlekslivet och DET BÄSTA AV ALLT = MINNET (att memorera det)
Trippa över en festis i kärlekens känsla på riktigt och testa älska med varandra och memorera och stå för händelsen. Det underlättar nog för alla SOM VILL DET. 
Världen är stor - vem vet vem som blir träffad av kärleken inom en snar framtid. Uthållighet, väntan, vetskap om vad som känns äkta känns relevant och ärligt. Helt nykter med handen på hjärtat.

Annars inte.
Målare: Jag, Linnéa.
Tanke med konstverk: Kommunikationsprocess för att uppnå total balans
 
SEN är det kanske svårt att hitta en kärlek som passar en.. MEN DET GÅR INTE ATT TVINGA FRAM EN PERSONLIGHET SOM INTE FINNS HOS NÅGON ANNAN. Då handlar det om att acceptera, kommunicera, gå vidare med relationen eller gå vidare från relationen för att det inte passar.

Kommentarer:

1 Lars:

Du är så jäkla klok och erfaren trots din unga ålder Linneaolo. Jag älskar din livserfarenhet. Kemiskt samlag suger verkligen. Men festa på en Festis under kärleksakten verklighet och ha varma känslor för varandra. Man behöver inte vara naken för en het stunds äkta kärlek. Kram ock smek tänder mig iallafall

Svar: Ja jag är väl rätt ung. Larsolo vännen <3

Ja, men alkohol är ju också kul! :D hihi
Linnéa

Kommentera här: