Magnet armband med horoskop anti stress inriktning.

 
Här har vi då ett armband med magneter som liksom ska vara ett anti-stress hjälpmedel för vattumän. UNDVIK närhet av saker som bankkort, mobil och typ connection med andra via internet. För att detta armband kan nämligen avmagnetisera såna grejer., Detta har hänt mig och några bankkort
(dock utan detta armband)

Grejen med armbandet är att den är magisk och mystisk tydligen, så som ''framtidstänkaren'' kännetecknas (alltså vattumannen) jag är ju vattumannen eftersom att jag är född 28:e januari.
Alltså är det meningen att detta armband ska användas i stillhet av en Vattuman!

Tänd ljus, sitt vid en brasa eller tänd denna salvia rökelse om ni vill det - Salvia är till för att rena luften.
Tack morbror Pehr för alla dessa saker som är så vackra. Jag älskar salvia rökelse - dekorationen dessutom.
Wow! DETTA kommer jag testa med vattumännen i min familj. Kanske idag, med min vattuman systerson och vattukvinna systerdotter? vem vet... ;) 

 Göran drog just.. han är också vattuman! hihihi
Och tack Sara i Vännäs för denna guldfärgade bricka med häftiga typ vintage-mönster.

Hejdå Peder! Lycka till med släpet!

För er med extra känslig hud.

Står ni där med rakhyveln nu på morgonkvisten och ska finjustera hårstråna? blir ni illröd eller reagerar ni kanske på eran bodylotion? Testa en gurka och använd den som typ hyvel efter dusch eller bara som kylande effekt där ni har torrt och känsligt parti. Det funkar bra på läpparna jag lovar!
Tack Pehr för schampoo i grön färgskala och face wash med läkande växt. 
Tack  Momolo för ''min prinsessa'' sten och keramik jungfru tavla.
Tack till mig själv som delar med mig av gurkans kylande effekt,
Underlättar känslan och renligheten.

Nyår?

Jag upprepar detta igen: jag kan inte svara i min mobil eller prata, för att jag kan inte prata på riktigt. Så jag kommer att dela med mig av alla mina tanke projekt och ha öppna diskussioner om allt som far runt i mina tankar så att jag kanske får sova tillslut sen någon gång denna vecka, helst idag-dag.

Nästa fråga: Vad blir det till nyår? 

Jag vet inte ännu.. eftersom att jag inte har fått mina pengar ännu, men jag vet att jag iallafall under januari ska fira min och pappas födelsedag åtminstone med att kanske ta något glas rött tillsammans, äta gott och spela instrument så som gitarr och piano. Kanske även blir sång - ifall jag nu är frisk tills dess och har fått tillbaka min röst. Annars hade jag även tänkt att fira det med typ tomtebloss antar jag ;) Haha!

Kanske filmkväll med mina vackra syskonbarn och syster + Peder och resten?????? 
 
Men vem vet vad som händer - kanske mår jag jätte bra till nyår. Ifall jag får min sömn, blir frisk och liksom läker snabbt. Men lite svårt att kontakta läkare utan att ha en röst att tala med.
 
 Mitt bästa tips är att stanna mest hemma i eran RENA miljö, då menar jag rena kläder helst, rena ytor, rent golv, alltså doftljus om ni vill (jätte effektivt mot partiklar för er som är über känsliga) och glöm inte att rengöra er själv. FÖR ALL DEL: BODY LOTION!!!!!!!!!!!! mysplagg på.. kan det bli bättre? jag är pyjamas bruden alltså. 

Tänk på att eran hygien påverkar andras hygien. Så ifall typ jag har smuts på mig framför en ren person, så blir ju inte jag ren? då är det mer troligt att den andra blir smutsig. Det är inte logiskt för alla, och vissa vill bara smutsa ner andra på olika sätt, så.. sätt era gränser och bli inte blind på vägen ;)
men jag har faktiskt en liten synskada!